31 Mayıs 2009

6

hadi bakalım hayırlı olsun... derin derin izler bırakmış ve benim tamirimi bana bırakmış olan eski sevgilim evleniyormuş! bi insan bu kadar mı nötr olabilir?! hatta üzerine "üstüne para vereyim birbirlerinin olsunlar, daha fazla çevreye zarar vermesinler" yorumu yapar? bi zamanlar benim mutluluğumun üzerine başka bi mutluluk kurma kararı almış olan 2 insandan bahsediyorum... bu zamana kadar başka kimselerle birlikte olamamamın, aptal saptal saplantılarımın 1. nedeni olan insanlardan bahsediyorum... 2. nedeni de zaten mağlum, 1 senedir aşık olduğum, öyle olduğumu daha yeni yeni kendime itiraf ettiğim adam...
cümlelerim öfkeyle karışık hatta belki de kıskançlıkla yoğrulmuş gibi gelebilir ama öyle değil! hiçbir şey hissetmiyorum. çok acayip...
ben mutlu olamıyorum istediğim adamla, bari başkaları olsun istedikleri adamlarla...

5 yorum:

  1. cümlelerin anlamsız kaldığı an derdim de ben olsam yerdim yerdim kendi kendimi kabullenemezdim acaba şokta mısın?

    YanıtlaSil
  2. şimdi uyandım ve gene aynı hislere sahibim mesela. bi damla bile göz yaşı akmadı, herhangi bi bedduam olmadı. vakti zamanında "2 yakaları biaraya gelemesin" dedikçe onlar daha şiddetli mutlu oldular, ben de bıraktım beddua etmeyi :)
    yemiyorum kendimi... ilişkiler başlar, ilişkiler biter, sonra başka ilişkiler başlar, kimininki böyle işte evliliğe gider, kimi de olduğu yerde tek kalır. doğa kanunu herhalde :)

    YanıtlaSil
  3. bukadar serinkanlı olman çok hoşuma gitti

    YanıtlaSil
  4. serinkanlı olmayı napıcam ki... vakti zamanında olmayı başaramayıp hayatlarına musallat oldum, yıpranan da ben oldum. bak, şimdi evlenenler onlar... demek ki neymiş? keskin sirke küpüne zarar :)

    YanıtlaSil
  5. bence de daha fazla beddua etme sen. yoksa yılın en mutlu çifti seçilecekler herhalde seninkiler... ne halleri varsa görsünler aman..

    YanıtlaSil